onsdag 29. juli 2009

DROPS vest :)

Lenge siden sist jeg la inn noe her :) Har begynt å jobbe etter 1 års permisjon, og da blir det desverre mindre tid til strikking :( Men, jeg skal ha fast strikkekveld med Ida!!! Minst hver 14. dag!

Her er en vest som jeg ble ferdig med for mange uker siden. Den er strikket i Drops Merino Extra Fine, lys grå. Den er utrolig myk og deilig! Nok en gang ble vesten mindre enn antatt, så selvom oppskriften er 12/18 mnd, så er den mer passende for 6/12 mnd. Har derfor begynt på en ny som skal være i størrelsen 24 mnd. Er faktisk snart ferdig ;D Har fått mye god hjelp av Ida på den første vesten, men skal prøve det meste selv på den neste!


2 kommentarer:

  1. Nyyyydelig vest Hege! Jeg gleder meg som en liten unge til strikkekveldene våre :) :) og ikke minst london turen vår, det MÅ vi få til! Gleder meg til å se lillemann begynne å bruke vesten sin, tenker den blir fin første dagen i barnehagen ;) Klem

    SvarSlett
  2. Jeg også :)Gleder meg veldig til både strikking og Londontur!Vesten er nesten for liten allerede, så den andre kan jeg sikkert begynne å bruke med en gang den er ferdig :)

    SvarSlett